Temperature matters!

COMBI-THERM A/S er specialister i design og produktion af termobeskyttelse af en lang række temperaturfølsomme varer og processer.

Da COMBI-THERM blev grundlagt i Danmark i 1979, var COMBI-THERM verdens første producent af stærke, budgetvenlige trelags termobeskyttelser – en teknologisk innovation, som fortsat er COMBI-THERMs fokus og kilden til COMBI-THERMs kommercielle succes.

COMBI-THERMs innovative løsninger bruges hver dag verden over af fagfolk indenfor detailhandel, logistik, byggeri, kemikalie-, elektronik-, pharma- samt medicinalindustrien. Millioner af forbrugere fra hele verden regner med COMBI-THERMs stærke termo-indkøbsposer, til at transportere deres frosne og nedkølede varer sikkert hjem fra supermarkedet.

 

COMBI-THERM anvender passiv og aktiv termobeskyttelse i både standard og skræddersyede løsninger for at hjælpe dig til at nå dine mål.

Dette giver:

• Kølekæde-beskyttelse til at sikre produktsikkerhed og -kvalitet
• Reducerede energiomkostninger
• Forøget logistisk fleksibilitet
• Lavere CO2-udledning

Med de voksende udfordringer som den udviklende industri medbringer, fortsætter COMBI-THERM med at produktudvikle og vokse. Flere og flere internet forhandlere anvender COMBI-THERMs løsninger til at levere frosne og friske madvarer. Medico/bio firmaer opdager nye måder at bruge COMBI-THERMs isolerende leveringsprodukter for at beskytte medicin og biologiske prøver. Logistikfirmaer forbedrer bundlinjen via COMBI-THERMs effektive termobeskyttelse.

Hvad betyder temperaturen for din virksomhed? Kontakt COMBI-THERM og hør mere om, hvordan COMBI-THERM kan hjælpe dig med at spare energi, reducere CO2-udledning og spild, samt optimere produktionsprocesser.